Behandelingen
1

Een ruime keuze
aan behandelingen

1

One by one wimperextensions

 Bij de classic one by one techniek wordt er 1 extensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt gekeken naar welke styling het beste bij uw ogen past en welke dikte en lengte mogelijk is voor uw natuurlijke wimpers. Met de One by one techniek wordt vooral lengte gecreëerd.

Volume techniek

Bij de volume techniek (2D-6D) worden enkel handgemaakte waaiers gemaakt met ultradunne wimpers zodat ze super licht zijn voor de natuurlijke wimpers. Er wordt gekeken welke styling het beste past bij uw ogen en welke dikte en lengte mogelijk zijn voor uw wimpers. Met deze techniek is zowel een natuurlijke look als de opgemaakte meer opvallende look te creëren. Met de volume techniek wordt er zowel lengte als volume gecreëerd en is daarom de meest gekozen behandeling onder de wimperextensions.

Mega volume

De mega volume is hetzelfde als de volume techniek maar dan veel voller. Geen alledaagse look maar wel heel gaaf voor een feest of speciale gelegenheid. Waaiers vanaf 7D worden gemaakt om deze glamour look te creëren en hierbij worden de meest dunne extensions gebruikt die er zijn zodat het niet schadelijk is voor uw eigen natuurlijk wimpers.

Inlei Lashlift & Filler

Bij de Inlei lashlift & filler worden niet alleen de natuurlijke wimpers gekruld voor gemiddeld 6 weken maar worden de wimpers door de filler ook nog eens tot wel 24% dikker! Als u deze behandeling bijhoudt zullen uw nieuwe wimpers ook dikker en gekrulder terug groeien. Bent u allergisch voor wimperextensions of vind u deze niet fijn maar wilt u wel een mooie oogopslag dan is dit de ideale behandeling voor uw wimpers.

Voordelen Lash Lifting & Filler

  • Het blijft gemiddeld 6 weken mooi zitten.
  • U hoeft geen krultang meer te gebruiken.
  •  U voelt het niet.
  • Ogen lijken groter./sprekender
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  •  Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, sauna en slapen
  • De wimpers worden 24% dikker met de filler!!!!!
  • Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

Henna brows of wenkbrauwen verven en shapen

Bij de wenkbrauw behandelingen worden de wenkbrauwen in het juiste model geshaped door middel van epileren met een tangetje, touw of wax. Ons doel is om de natuurlijke vorm te behouden die het beste bij uw gezicht past. Bij gebruik van Henna of verf wordt de juiste kleur uitgekozen en krijgen uw wenkbrauwen een vollere look doordat alle donsharen mee gekleurd worden en dit zal gemiddeld 4 weken zichtbaar blijven.

Permanente make up

Permanente make-up is het inbrengen van pigment, 0.3 tot 0.7 mm, onder de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat en een wegwerpnaald. Permanente make-up is een alternatief voor vrouwen en mannen die er ten allen tijden verzorgd wilt uitzien, die een correctie nodig hebben, of die allergisch zijn voor reguliere make-up.
De samenstelling van de inkt.
Bij permanente make-up wordt gebruik gemaakt van zowel anorganische pigmenten (aardmineralen) als organische pigmenten. Organische pigmenten worden vaker gebruikt en zijn kleurrijker vergeleken met anorganische pigmenten die minder allergeen zijn, maar langer mooi in de huid blijven zitten. De kleurstoffen in pigmenten die wij gebruiken bevatten geen giftige of kankerverwekkende middelen.

De procedure

De hele procedure (overleg, anesthesie en de behandeling) duurt ongeveer twee uur. Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er wat donker uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. drie tot vier weken.
Na ongeveer 5-6 weken vind er nog een touch up plaats.

PMU Wenkbrauwen

De permanente wenkbrauw hoort, zo natuurlijk mogelijk te zijn, zodat zelfs een geoefend oog nauwelijks kan bepalen dat deze wenkbrauwen met permanente make-up zijn gecreëerd. Door de verschillende technieken, (exclusieve) haartjes techniek, 3D techniek en schaduwtechniek, zullen ze een harmonieus deel van de persoon worden.
Het resultaat hangt af van de gebruikte techniek. Bij de techniek keuze, wordt gekeken naar de vorm van de natuurlijke wenkbrauw en wat bij het gezicht past. De techniek keuze wordt in samenspraak met de klant gemaakt.

 

Het verloop van de behandeling

Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen nauw luistert.
Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt voornamelijk aan de kleur en intensiteit gewerkt. Ook kan de vorm nog wat aangepast worden, als het gewenst is. In bijna alle gevallen is twee behandelingen genoeg.
De haartjes techniek is minder duurzaam. Wenkbrauwen die met deze methode gecreëerd zijn, zullen eerder lichter gaan worden en dus sneller vervagen dan wanneer de schaduw techniek is gebruikt. Na gemiddeld één jaar raden wij een nabehandeling aan.

De volgende technieken worden bij permanente wenkbrauwen gebruikt:

Haartjes techniek

Als u maximale transparantie en lichtheid wilt bereiken, dan zal de voorkeur naar de haartjes techniek uitgaan. Aangezien de haartjes bij de natuurlijke wenkbrauwen ook niet recht omhoog groeien, moet met de haartjes techniek een zo natuurlijk mogelijk effect gecreëerd worden. Alle haartjes in natuurlijke kanteling met de naald getekend worden. Het resultaat zal een zeer natuurlijke uitstraling zijn.

Exclusieve Haartjes techniek

Dit is het meest verfijnde werk waarbij gebruik gemaakt wordt van heel dunne naaldjes en waarbij de artistieke kant van de specialist heel belangrijk is. Het is net een schilderij waar alle details heel belangrijk zijn. Deze techniek is in principe identiek aan de haartjes techniek.
3D techniek
Soms is het gebruik van gecombineerde technieken mogelijk en bij sommige wenkbrauwen zal dit het beste resultaat geven. Het houdt in dat bij het begin van de wenkbrauw, dus bij de neus, de haartjes getekend worden en dat het tweede gedeelte en het uiteinde met schaduw ingevuld zal worden. De haartjes techniek kan ook samen met de schaduw techniek gebruikt worden, wat voor veel diepte in de wenkbrauw zal zorgen.

Schaduw techniek

Als een cliënt de voorkeur heeft voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen in de make-up, dan zal de keuze voor de schaduw techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood zijn ingevuld.

Herhaal afspraak

Permanente make-up wordt bovenin de huid aangebracht. Hierdoor is het aan te raden om de behandeling jaarlijks te herhalen voor een optimaal resultaat.

ons Adres

Dr. Langeveldplein12
3361 HE
Sliedrecht

Telefoon

OpeningsTijden

Maandag: 9:00 – 15:00
Dinsdag 9:00- 17:00
Woensdag 9:00- 12:00
Donderdag 9:00- 17:00
Vrijdag 9:00- 11:30
Za-Zo: gesloten