Over ons
Lash & Browmasters
1

Laat u wimpers en wenkbrauwen behandelen door een award winning professional!

1

In 2014 is Naomie begonnen met het zetten van wimperextensions.

Dit is uitgegroeid van een interesse en hobby naar een goedlopende eigen bedrijf, diverse awards nationaal en internationaal op haar naam en een mooie samenwerking met het grootste merk ter wereld.

We blijven ons ontwikkelen op het gebied van wimpers en wenkbrauwen waardoor we op het hoogste niveau blijven werken. Wij zijn gespecialiseerd in : wimperextensions , wimperlifting & Filler, wenkbrauwen shapen, en Permanente make-up voor wenkbrauwen.

1

Waarom ons
Salon kiezen

1
01.

Uw
Doel

We kijken naar wat het beste bij u past en luisteren naar wat u wilt met het doel uw ogen te laten stralen of weer mooie wenkbrauwen te geven die bij uw gezicht passen.

02.

internationaal
getraind

We zijn internationaal getraind op het hoogste niveau en hebben diverse prijzen en awards gewonnen in internationale wedstrijden.

We blijven trainingen volgen om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren.

Door dit alles hebben we de eer om als enige in Nederland een samenwerking te hebben met het grootste merk ter wereld namelijk London Lash Pro en is onze wimperstyliste ook een internationale trainster van dit geweldige merk.

03.

Blije
klanten

Maar het aller leukste is en blijft dat het  voor ons een kroon op het werk is om elke dag klanten blij de deur uit te zien lopen!

Gallery
Van ons werk

1

Ons Adres

Dr. Langeveldplein12
3361 HE
Sliedrecht

Telefoon

OPeningsTijden

Maandag: 9:00 – 15:00
Dinsdag 9:00- 17:00
Woensdag 9:00- 12:00
Donderdag 9:00- 17:00
Vrijdag 9:00- 11:30
Za-Zo: gesloten